Tanssittava kesäkuu

Kesäkuun tanssikurssit Pirkkalassa 05.06.-29.06.2023
Tunteja lapsista aikuisiin! Osa kursseista järjestetään perinteisesti ja kesäisesti ulkoilmasta nauttien ja osa uudella studiollamme Partolassa.

Varsinainen ilmoittautumisaika kesäkuun kursseille on päättynyt. Aikusten puistotanssissa on kuitenkin vielä paikkoja jäljellä, ja osallistuminen onnistuu nyt myös kertamaksulla!

Aikuisten tunnit on mahdollista maksaa myös liikuntaeduilla (Edenred, ePassi, Smartum). Ilmoittauduthan tässä tapauksessa sähköpostitse Tanssittava Shopin sijaan, kiitos! Annamme sähköpostitse ohjeet maksun suorittamiseen.


 

Aikuisten puistotanssi (45 min)

Keskiviikkoisin klo 17.15-18.00

Vähäjärven ranta, vapaa-aikakeskuksen takana (Urheilutie 10, 33960 Pirkkala). Sadesäällä tunti siirtyy järjestettäväksi Härmälänrantaan Norlandia Kuntoon (Konttilukinkatu 3, 33900 Tampere), jossa on mahdollista pitää lasten ja aikuisten tunti vierekkäisissä tiloissa.

Tanssinopettaja Eveliina Kiukkonen

Tunti koostuu menevistä ja mukaansa tempaavista tanssisarjoista. Tunnilla tanssitaan omaa kehoa kuunnellen ja tärkeintä on löytää tanssin ilo. Puistotanssissa pääset heittäytymän niin baletin, jazzin, showtanssin kuin nykytanssin maailmaan. Tunti sopii kaiken tasoisille tanssijoille. 

Tunnille mukaan säähän ja liikuntaan sopivat vaatteet, lenkkarit ja vesipullo.

Kurssin hinta 40 € 
Osallistua voi myös yksittäisille kerroille, kertamaksu 11€

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Tilapäisiä poissaoloja voi korvata osallistumalla toiselle vastaavan tasoiselle tai alemman tason tunnille ilmoittamalla asiasta sähköpostitse toimisto@tanssittava.fi.  Tunteja ei voi käydä korvaamassa täysillä kursseilla tai kisaryhmätunneilla.  Korvaustunnin pituus saa olla enintään oman ryhmän tunnin pituus. Korvaamassa voi käydä myös eri lajien tunneilla. Korvauksia ei voi tehdä etukäteen. Poissaolot tulee korvata 6kk sisällä.

Tutustuthan tarkemmin muihin kurssiehtoihimme täältä