Tanssittava kesäleiri Pirkkalassa 5.-9.6.2023,
Suupanniityn koululla

Tanssia, luovuutta, leikkiä ja kavereita!

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt!

Leirin päiväohjelma:
10.00-10.30 yhteinen päivän aloitus (kokoontuminen Suupanniityn koulun liikuntasalin näyttämöllä, osoite Ollikantie 3)
10.30-11.30 tanssitunti

11.30-13.30 ruokailu ja ohjattua tekemistä (askartelua/ulkoilua/uintia)
13.30-14.30 tanssitunti
14.30-15.00 yhteinen päivän lopetus 

Leiri on tarkoitettu kaikille tanssista innostuneille 7-12-vuotiaille lapsille. Leirillä tanssitaan, leikitään ja pidetään hauskaa – niin sisällä kuin raittiissa ulkoilmassakin!

Leirillä huolehditaan siitä, että kaikki saavat omalle tanssitasolleen sopivaa opetusta ja onnistumisen elämyksiä aiemmasta tanssitaustasta riippumatta. Tarvittaessa jakaudumme välillä ikä- ja taitotason mukaisiin ryhmiin. Leirille voi siis tulla joko ilman tanssitaustaa tai monta vuotta treenanneet, ja kaikki siltä väliltä! 

Lämmin ja monipuolinen lounas sisältyy päiväleirin hintaan.

Leirin opettajina toimivat Niina Manninen, Eveliina Kiukkonen, Laura Aaltonen ja Sandra Seppänen. Lue lisää opettajista täältä.

Leirin hinta 200€ (sis. lounas)

Kerromme mielellämme leiristä lisää! Jos joku mietityttää, voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse toimisto@tanssittava.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.

HUOM! Leiri-ilmoittautumisen tekee huoltaja. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova, ja voidaan peruuttaa ainoastaan ennen leirin alkua lääkärintodistusta vastaan. Muussa tapauksessa pidätämme leirimaksusta peruutusmaksun osuuden 50€ ja palautamme jäljelle jääneen leirimaksun osuuden maksajalle. Alkaneen leirin maksuja ei hyvitetä poissaolojen vuoksi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Huolehdithan siis, että sinulla on oma tapaturmavakuutus. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Lue tarkemmat leiri-/kurssiehdot täältä.

Ilmoittautuminen leirille on alkanut! Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ