Tanssittava kesäleiri Pirkkalassa 3.-7.6.2024,  
Soljan lastentalolla (Suutarinkuja 1, Pirkkala) 

HUOM! Leiri on täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua jonoon laittamalla meille sähköpostia toimisto(a)tanssittava.fi

Leirin päiväohjelma:
10.00-11.00 yhteinen päivän aloitus 
11.00-12.00 tanssitunti (alkeet) / oheisharjoittelu (perus+jatkotaso) 
12.00-13.00 ruokailu ja vapaata tekemistä  
13.00-14.00 tanssitunti (perus+jatkotaso) /oheisharjoittelu (alkeet)  
14.00-15.00 yhteistä kesäpuuhaa (askartelua/ulkoilua/uintia)

Leirillä huolehditaan siitä, että kaikki saavat omalle tanssitasolleen sopivaa opetusta ja onnistumisen elämyksiä aiemmasta tanssitaustasta riippumatta. Leirille voivat tulla ihan vasta-alkajat kuin jo useita vuosia tanssineet! Leirillä jakaudutaan ikä- ja taitotason mukaisiin ryhmiin tanssituntien ajaksi. 

Alkeistason leiri on tarkoitettu kaikille tanssista innostuneille 7-10 -vuotiaille lapsille. Leirillä tanssitaan, leikitään ja pidetään hauskaa – niin sisällä kuin raittiissa ulkoilmassakin! Leirillä treenataan eri lajeja (baletti, showtanssi, disco, cheer) leiriläisten lajitaustan ja kiinnostuksen mukaan. Oheisharjoittelu pitää sisällään tanssitietoa, kehonhuoltoa, koreografiatyöskentelyä, improvisaatiota, ilmaisua ja tanssiakrobatiaa.

perus-/jatkotason leiri puolestaan on tarkoitettu tanssia jo pidempään harrastaneille tanssijoille, joilla on kokemusta joko baletista ja/tai showtanssista. Leirillä lajeina on baletti, showtanssi ja lyrical. Oheisharjoittelu pitää sisällään tanssitietoa, kehonhuoltoa, koreografiatyöskentelyä, improvisaatiota, ilmaisua ja tanssiakrobatiaa.

Lämmin ja monipuolinen lounas sisältyy päiväleirin hintaan. 

Leirin opettajina toimivat Tanssittavan tutut opet Laura Aaltonen, Niina Manninen ja Eveliina Kiukkonen. Lue lisää opettajista täältä. Vierailevana opettajana leirillä toimii Satu Uimi. 

Aikaisen varaajan hinta 180€ voimassa maaliskuun loppuun asti! (sis. lounas)
Myöhemmin ilmoittauduttaessa hinta on 200€

Kerromme mielellämme leiristä lisää! Jos joku mietityttää, voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse toimisto@tanssittava.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. 

HUOM! Leiri-ilmoittautumisen tekee huoltaja. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova, ja voidaan peruuttaa ainoastaan ennen leirin alkua lääkärintodistusta vastaan. Muussa tapauksessa pidätämme leirimaksusta peruutusmaksun osuuden 50€ ja palautamme jäljelle jääneen leirimaksun osuuden maksajalle. Alkaneen leirin maksuja ei hyvitetä poissaolojen vuoksi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Huolehdithan siis, että sinulla on oma tapaturmavakuutus. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

Lue tarkemmat leiri-/kurssiehdot täältä.