Tanssittava kevätkausi 2022

Tanssittava kevätkausi 18.1.-26.4., yht. 14 opetusviikkoa. Talvilomaviikolla (vko 9) ei ole opetusta.
Paikka: päiväkoti Kurikan Helmi (Aittokorvetie 2 C, Pirkkala) Karttalinkki (klikkaa tästä)ajo-ohje (klikkaa tästä)
Opettaja: tanssinopettaja AMK Niina Manninen

Kevätkauden ryhmät ovat täynnä. Jos haluat ilmoittautua jonopaikalle, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse tanssittava@gmail.com

Lastentanssi 4-6v. aloittavat

RYHMÄ TÄYNNÄ

Tiistaisin klo 17.00-17.45

Tunneilla opitaan eri tanssilajien perusliikkeitä tanssileikkien ja luovien harjoitteiden avulla. Opetus on suunniteltu siten, että se tavoitteellisesti kehittää lasten kehonhahmotusta, perusmotoriikkaa ja keskittymiskykyä. Opetuksessa painottuu tanssitaitojen ohella myös kaveritaitojen oppiminen ja myönteisen minäkuvan kehittyminen. Kuitenkin ennen kaikkea tunneilla pidetään hauskaa ja nautitaan liikkumisesta musiikin tahtiin! Kurssi antaa hyvät valmiudet minkä tahansa tanssilajin harrastamiseen jatkossa.

Tanssitunneille mukaan vesipullo ja liikuntaan soveltuvat vaatteet. Tanssia voi joko paljain jaloin tai pehmeäpohjaisilla, taipuvilla kerho/tanssitossuilla.

Kurssin hinta 120€

Lastentanssi 4-6v. jatkavat

RYHMÄ TÄYNNÄ

Tiistaisin klo 17.50-18.35

Ryhmä on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille lapsille, joilla on jo tanssiharrastustaustaa Tanssittavan lastentanssista tai vastaavasta muusta ryhmästä. Tunneilla harjoitellaan baletin, jazz- ja nykytanssin alkeita, kuitenkaan leikkiä ja luovuutta unohtamatta. Opetus on suunniteltu siten, että se tavoitteellisesti kehittää lasten kehonhahmotusta, perusmotoriikkaa ja keskittymiskykyä. Opetuksessa painottuu tanssitaitojen ohella myös kaveritaitojen oppiminen ja myönteisen minäkuvan kehittyminen. Kuitenkin ennen kaikkea tunneilla pidetään hauskaa ja nautitaan liikkumisesta musiikin tahtiin! Kurssi antaa hyvät valmiudet minkä tahansa tanssilajin harrastamiseen jatkossa.

Tanssitunneille mukaan vesipullo ja liikuntaan soveltuvat vaatteet. Tanssia voi joko paljain jaloin tai pehmeäpohjaisilla, taipuvilla kerho/tanssitossuilla.

Kurssin hinta 120€

HUOM! Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Huolehdithan siis, että osallistujalla on oma tapaturmavakuutus. Ilmoittautuminen on sitova, ja voidaan peruuttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Korona-tilanteen suhteen seuraamme ja noudatamme PSHP:n ja AVI:n antamia ohjeita. Jos kaikkia syyskauden kokoontumiskertoja ei voida suunnitellun aikataulun mukaisesti hallituksen koronalinjausten takia toteuttaa, pidetään toteutumatta jääneet kerrat myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.