Tanssittava kesäleiri Pirkkalassa 14.6-18.6

Tanssia, luovuutta, leikkiä ja kavereita!

Leirin päiväohjelma:
10.00-10.15 yhteinen päivän aloitus (kokoontuminen Suupanniityn koulun liikuntasalin näyttämöllä, osoite Ollikantie 3)
10.15-11.15 tanssia
11.15-12.30 ruokailu ja ohjattua ulkoilua
12.30-13.30 tanssia
13.30-14.00 vaihtuvaa yhteistä tekemistä

Leiri on tarkoitettu kaikille tanssista innostuneille 7-12-vuotiaille lapsille. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Leiriläiset jaetaan kahteen ryhmään, jotta kaikki saavat omalle tanssitasolleen sopivaa opetusta ja onnistumisen elämyksiä. Leirillä tanssitaan, temppuillaan, ollaan luovia, leikitään ja pidetään hauskaa – niin sisällä kuin raittiissa ulkoilmassakin!

Seuraamme hallituksen, AVI:n ja PSHP:n ohjeistuksia ja leiripaikkojen määrä sekä ryhmäkoot määrittyvät niiden mukaisesti. Opetuksessa huomioidaan poikkeustilan mukainen väljyys ja turvavälit.

PÄIVITYS 22.4.: Leirille on tullut mukava määrä ilmoittautumisia ja leiri järjestetään! Ilmoittautuminen päättyy 30.5.

Lämmin ja monipuolinen lounas sisältyy päiväleirin hintaan. Leirin ruokalistaan pääset tästä

Leirin opettajina toimivat pitkän kokemuksen lasten kanssa työskentelystä omaavat, ammattitaitoiset ja iloiset tanssinopettajat Niina Manninen ja Eveliina Kiukkonen. Lue lisää opettajista täältä.

Leirin hinta 220€ (sis. lounas)

Kerromme mielellämme leiristä lisää! Jos joku mietityttää, voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse tanssittava@gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.

ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE ON PÄÄTTYNYT

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Huolehdithan siis, että sinulla on oma tapaturmavakuutus. Ilmoittautuminen on sitova, ja voidaan peruuttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Sähköpostilaskut lähetetään viimeistään 30.5 ja maksuaikaa on kaksi viikkoa. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Lue kurssiehdot täältä.