Tanssittava kesäleiri Pirkkalassa 6.6.-10.6.2022

PÄIVITYS 25.4. LEIRIPAIKAT OVAT TÄYNNÄ. Voit ilmoittautua varasijalle laittamalla meille sähköpostia tanssittava@gmail.com

Tanssia, luovuutta, leikkiä ja kavereita!

Leirin päiväohjelma:
10.00-10.15 yhteinen päivän aloitus (kokoontuminen Suupanniityn koulun liikuntasalin näyttämöllä, osoite Ollikantie 3)
10.15-11.15 tanssia

11.15-12.30 ruokailu ja ohjattua ulkoilua
12.30-13.30 tanssia

13.30-14.30 vaihtuvaa yhteistä tekemistä (askartelua/ulkoilua/uintia)

Leiri on tarkoitettu kaikille tanssista innostuneille 7-12-vuotiaille lapsille. Leirillä tanssitaan, leikitään ja pidetään hauskaa – niin sisällä kuin raittiissa ulkoilmassakin!

Leirillä huolehditaan siitä, että kaikki saavat omalle tanssitasolleen sopivaa opetusta ja onnistumisen elämyksiä aiemmasta tanssitaustasta riippumatta. Leirille voi siis tulla joko ilman tanssitaustaa tai monta vuotta treenanneet, ja kaikki siltä väliltä! Seuraamme hallituksen, AVI:n ja PSHP:n ohjeistuksia ja ryhmäkoot määrittyvät niiden mukaisesti. 

Lämmin ja monipuolinen lounas sisältyy päiväleirin hintaan.

Leirin opettajina toimivat pitkän kokemuksen lasten kanssa työskentelystä omaavat, ammattitaitoiset tanssinopettajat Niina Manninen, Eveliina Kiukkonen ja Sandra Seppänen. Lue lisää opettajista täältä.

Leirin hinta 200€
(sis. lounas.)

Kerromme mielellämme leiristä lisää! Jos joku mietityttää, voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse tanssittava@gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.

ILMOITTAUDU LEIRILLE KÄTEVÄSTI TÄÄLLÄ.

HUOM! Leiri-ilmoittautumisen tekee huoltaja. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova, ja voidaan peruuttaa ainoastaan ennen leirin alkua lääkärintodistusta vastaan. Muussa tapauksessa pidätämme leirimaksusta peruutusmaksun osuuden 50€ ja palautamme jäljelle jääneen leirimaksun osuuden maksajalle. Alkaneen leirin maksuja ei hyvitetä poissaolojen vuoksi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Huolehdithan siis, että sinulla on oma tapaturmavakuutus. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Lue tarkemmat leiri-/kurssiehdot täältä.