Opettajiemme Niinan ja Even pitkäaikainen oppilas, Sanni Tuomi on suorittanut Kansallisoopperan balettioppilaitoksen kolme vuotisen erikoiskoulutuksen! Onnea Sanni!

Suomen kansallisoopperan balettioppilaitos järjestää valtakunnallista baletin erikoiskoulutusta muualla kuin pääkaupunkiseudulla asuville 12-15 -vuotiaille balettia aktiivisesti harrastaville nuorille, jotka ovat kiinnostuneita baletista ja tanssijan ammatista mutta eivät välttämättä asu pääkaupunkiseudulla. Erikoiskoulutukseen pyritään monivaiheisten pääsykokeiden kautta. Tavoitteena on, että peruskouluikäiset nuoret voisivat erikoiskoulutuskursseilla saada harrastustaan tukevaa lisäopetusta, joka antaa valmiuksia myös ammatilliseen koulutukseen pyrkimistä varten.

Sanni on kolmen vuoden aikana kehittynyt huimasti ja saanut itsevarmuutta tanssijana.  Tärkeää koulutuksen aikana ovat olleet myös kaverit, joita erikoiskoulutukseen osallistuminen on koonnut yhteen ympäri Suomea. 

Erikoiskoulutus on tarjonnut myös opettajille mahdollisuuden vierailla Kansallisoopperan balettioppilaitoksella seuraamassa tunteja. Käynneiltä tarttuu aina mukaan uutta näkökulmaa välitettäväksi ihan kaikille balettioppilaillemme. Kannustamme lämpimästi oppilaitamme jatkossakin hakeutumaan erikoiskoulutukseen!

Lue lisää erikoiskoulutuksesta täältä