Tanssittava loppukesä

Tanssikursseja Pirkkalassa 22.7-13.8.2020!

Suositut puistokurssit saavat jatkoa ja loppukesä tanssitaan kesästä nauttien kokonaan ulkona!

PÄIVITYS 19.7.2020: Ilmoittautuminen loppukesän tunneille on päättynyt. Lasten puistotanssi 4-6v. Pirkkalan ryhmässä on vielä muutama paikka vapaana, ja voit vielä ilmoittautua mukaan kurssille sivun alaosan lomakkeella!

Pirkkalan kurssit

Kuva: Maija-Riitta Merikanto

Lasten puistotanssi 4-6v. PIRKKALA
torstaisin 23.7, 30.7, 6.8 ja 13.8 klo 17.15-18.00

Vähäjärven ranta, vapaa-aikakeskuksen takana (Urheilutie 10, 33960 Pirkkala)
tanssinopettaja (AMK) Niina Manninen

Kurssin hinta 40€ (sis. 4 tanssikertaa)

Tällä tanssitunnilla päästään liikkumaan, leikkimään ja tanssimaan kesäisesti ulkona! Tutustutaan leikin ja mielikuvituksen kautta eri tanssilajeihin. Kehitetään perusmotoriikkaa, kehonhahmotusta ja keskittymiskykyä ja ennen kaikkea nautitaan liikkumisesta musiikin tahtiin. 

Pieni sade ei menoa haittaa, mutta rankkasateen, ukkosen tai poikkeuksellisen kovan tuulen sattuessa kokoontumiskerta siirretään toiseen ajankohtaan.

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Huolehdithan siis, että sinulla on oma tapaturmavakuutus. Ilmoittautuminen on sitova, ja voidaan peruuttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 6 osallistujaa 17.7 mennessä. Mikäli osallistujia ei saada riittävästi, ilmoitamme kurssille ilmoittautuneille henkilökohtaisesti kurssin peruuntumisesta 19.7.2020 mennessä. Laskutus tapahtuu ukko.fi tai op:n laskutuspalvelun kautta. Laskut lähetetään viimeistään 20.7 ja maksuaikaa on kaksi viikkoa. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ilmoittautuminen

Etunimi Sukunimi
Etunimi Sukunimi
postiosoite, postinumero, postitoimipaikka

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, ja voidaan perua vain lääkärintodistusta vastaan. Kursseilla voidaan ottaa kuvia. Kuvia saatetaan julkaista Tanssittavan nettisivuilla ja some-kanavissa.