Ilmoittautuminen Tanssittavan kevätnäytökseen 24.4.2023

Tanssittava Mix -oppilailla on mahdollisuus esiintyä Tanssittavan kevätnäytöksessä. Esiintyminen on lapsille mukava mahdollisuus päästä näyttämään omaa osaamista ja samalla kurkistamaan millaisia asioita Tanssittavan muut ryhmät ovat tällä kaudella harjoitelleet.

Pienimuotoinen näytös on Kurikankulman koululla ma 24.4. klo 18. Oppilaiden tulisi päästä paikalle klo 17 harjoituksia varten. Kun tiedämme esiintyjien määrän, ilmoitamme huoltajille kuinka monta katsojaa per tanssija mahtuu paikalle ihailemaan esityksiä.

Jotta tanssiesitys onnistuu toivotulla tavalla, tulisi meillä olla tiedossa mahdollisimman tarkasti, että kuinka moni oppilas on tulossa esiintymään. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle tanssimaan!

Tanssiesityksessä tulisi olla päällä omat mustat housut ja keltainen paita, mieluiten ilman kuvia tai tekstejä. Paita voi olla pitkähihainen, t-paita tai toppi, oman maun ja vaatekaapin mukaan!

Vielä muistutus kuvausluvasta: Jos ette ole vielä täyttäneet kuvauslupaa, niin teethän sen täällä.
Näytös taltioidaan ja näytöksessä ei voi esiintyä, jos oppilaalla ei ole lupaa ainakin kohdassa ”julkaista kuvia ja videomateriaalia oppilaasta joulu/kevät esityksestä, jossa oppilas saattaa näkyä tunnistettavasti”. Myös yleisö saa taltioida esityksen oman käyttöön. Muutokset aiemmin annettuihin kuvauslupiin voi tehdä täyttämällä lomakkeen uudelleen.

Ilmoita tällä lomakkeella VIIMEISTÄÄN 31.3. oppilas mukaan näytökseen. Jos oppilas ei osallistu näytökseen, ei tätä lomaketta tarvitse täyttää.

(Etunimi Sukunimi)
(Etunimi Sukunimi)