Opettajat

Päätoimisen opettajat

Eveliina Kiukkonen

tanssija, tanssinopettaja, koreografi

Eveliina on valmistunut tanssijaksi Tamperereen konservatoriolta 2015 jonka jälkeen hän on työskennellyt tanssijana mm. Vaasan kaupunginteatterissa ja Porin teatterissa. Lisäksi hän on opettanut tanssia eri tanssikouluissa ympäri Pirkanmaata lajeina mm. baletti, jazz, nyky- ja showtanssi. Even voi myös bongata eri artistien musiikkivideoilta (mm. Antti Tuisku ja Robin).

Eve on opiskellut kulttuurituotantoa Seinäjoen ja Tampereen ammattikorkeakouluissa ja toiminut tapahtumatuottajana useissa tanssi- ja teatteritapahtumissa.

Eve on iloinen ja tsemppaava opettaja, jonka tunneilla tehdään tosissaan mutta ei totisena. Even mielestä hienointa opettamisessa on nähdä oppilaiden kehittyminen ja itsensä ylittäminen.
Niina Manninen

Niina Manninen

balettipedagogi (AMK), tanssinopettaja, koreografi
sairaanhoitaja (YAMK), kulttuurihyvinvoinnin asiantuntija

Niina on valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion Musiikki- ja tanssiakatemiasta pääaineenaan klassinen baletti. Opetuskokemusta on kertynyt yli 15 vuoden verran. Baletin lisäksi Niina opettaa lastentanssia, karakteria sekä nyky- ja jazztanssia. Niinan koreografioita on palkittu erilaisissa kilpailuissa ja katselmuksissa ja nähty myös TV ohjelmissa ja mainoksissa.

Niina on myös sairaanhoitaja, ja on työskennellyt useiden vuosien ajan erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parissa. Tämä työkokemus näkyy Niinan tanssikasvatuksessa siten, että oppilaat oppivat paljon myös terveystietoa ja saavat tukea kokonaisvaltaiseen kasvuun ja kehitykseen. Niina on opiskellut myös ammattejaan yhdistävän YAMK -tutkinnon kulttuuri- ja taidetoiminta hyvinvoinnin edistäjänä -koulutusohjelmassa ja on siis kulttuurihyvinvoinnin asiantuntija.

Niina on opettajana tarkka, heittäytyvä ja innostava. Niina pitää tärkeänä, että tanssiharrastus lisää oppilaiden luovuutta ja harrastuksen kautta lapsille ja nuorille kehittyy terve minäkuva ja vahva identiteetti, jotka kantavat eteenpäin muillakin elämän osa-alueilla.

Tuntiohjaajat

Sandra Seppänen

Sandra on harrastanut tanssia, voimistelua ja cheeriä pienestä asti. Sandra on käynyt Tampereen kaupungin sekä Ahjolan järjestämissä tanssi-, voimistelu- ja lastenliikunnan ohjaajakoulutuksissa ja on toiminut voimistelun ja tanssinohjaajana Tampereella useassa eri paikassa. Sandra on ohjannut lapsia ja nuoria päiväkoti-ikäisistä yläkouluikäisiin, ja hän on myös valmistumassa lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisalan suorittaneeksi lähihoitajaksi.

Sandra on ohjaajana innostava ja positiivinen. Sandra kannustaa kaikkia tulemaan toimeen toistensa kanssa ja Sandran tunneilla on hyvä yhteishenki. Sandra pitää tärkeänä myös kaikkien oppilaiden huomioimista yksilöllisesti. Sandran reippaan ja rohkaisevan asenteen vuoksi hänen tunneillaan on  mukavaa kokeilla ja oppia uutta!