Opettajat ja ohjaajat

Päätoimiset opettajat

Eveliina Kiukkonen

toimitusjohtaja, tanssinopettaja, koreografi, tuottaja

Eveliina on valmistunut tanssijaksi Tamperereen konservatoriolta 2015 jonka jälkeen hän on työskennellyt tanssijana mm. Vaasan kaupunginteatterissa ja Porin teatterissa. Lisäksi hän on opettanut tanssia eri tanssikouluissa ympäri Pirkanmaata lajeina mm. baletti, jazz, nyky- ja showtanssi. Even voi myös bongata eri artistien musiikkivideoilta (mm. Antti Tuisku ja Robin).

Eve on opiskellut kulttuurituotantoa Seinäjoen ammattikorkeakouluissa ja valmistunut liiketalouden tradenomiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta. Eve on toiminut tapahtumatuottajana useissa tanssi- ja teatteritapahtumissa ja vastaa myös Tanssittavan tapahtumatuotannosta.

Eve on iloinen ja tsemppaava opettaja, jonka tunneilla tehdään tosissaan mutta ei totisena. Even mielestä hienointa opettamisessa on nähdä oppilaiden kehittyminen ja itsensä ylittäminen.
Ota yhteyttä Eveen: eveliina.kiukkonen@tanssittava.fi
Niina Manninen

Niina Manninen

rehtori, balettipedagogi (AMK), tanssinopettaja, koreografi
sairaanhoitaja (YAMK), kulttuurihyvinvoinnin asiantuntija

Niina on valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion Musiikki- ja tanssiakatemiasta pääaineenaan klassinen baletti. Opetuskokemusta on kertynyt 20 vuoden verran. Baletin lisäksi Niina opettaa lastentanssia, karakteria sekä nyky- ja jazztanssia. Niinan koreografioita on palkittu erilaisissa kilpailuissa ja katselmuksissa ja nähty myös TV ohjelmissa ja mainoksissa.

Niina on myös sairaanhoitaja, ja on työskennellyt useiden vuosien ajan erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parissa. Tämä työkokemus näkyy Niinan tanssikasvatuksessa siten, että oppilaat oppivat paljon myös terveystietoa ja saavat tukea kokonaisvaltaiseen kasvuun ja kehitykseen. Niina on opiskellut myös ammattejaan yhdistävän YAMK -tutkinnon kulttuuri- ja taidetoiminta hyvinvoinnin edistäjänä -koulutusohjelmassa ja on siis kulttuurihyvinvoinnin asiantuntija.

Niina on opettajana tarkka, heittäytyvä ja innostava. Niina pitää tärkeänä, että tanssiharrastus lisää oppilaiden luovuutta ja harrastuksen kautta lapsille ja nuorille kehittyy terve minäkuva ja vahva identiteetti, jotka kantavat eteenpäin muillakin elämän osa-alueilla.

Ota yhteyttä Niinaan: niina.manninen@tanssittava.fi

Tuntiohjaajat

Sandra Seppänen

Sandra on harrastanut tanssia, voimistelua ja cheeriä pienestä asti. Hän on suorittanut useita Tampereen kaupungin, Ahjolan sekä DaCi Finland Ry:n järjestämiä tanssi-, voimistelu- ja lastenliikunnan ohjaajakoulutuksia ja on toiminut voimistelun ja tanssinohjaajana Tampereella useassa eri paikassa. Sandra on ohjannut lapsia ja nuoria päiväkoti-ikäisistä yläkouluikäisiin. Koulutukseltaan Sandra on lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisalan lähihoitaja, ja hän opiskelee tällä hetkellä töiden ohella kasvatustieteitä, pedagogisia perusopintoja sekä erityispedagogiikan perusopintoja.

Sandra on ohjaajana innostava ja positiivinen. Sandra kannustaa kaikkia tulemaan toimeen toistensa kanssa ja Sandran tunneilla on hyvä yhteishenki. Sandra pitää tärkeänä myös kaikkien oppilaiden huomioimista yksilöllisesti. Sandran reippaan ja rohkaisevan asenteen vuoksi hänen tunneillaan on  mukavaa kokeilla ja oppia uutta!

Johanna Meronen

Johanna on kannustava ja hyväntuulinen ryhmäliikunnanohjaaja. Hänelle ohjaamisessa on tärkeää aito kohtaaminen, musiikin ja liikkeen flow sekä liikunnan tuoma hyvä olo. Hänen tunneiltaan lähdetkin kotiin usein hymyillen.

Johanna on ohjannut liikuntaryhmiä jo yli 20 vuoden ajan ja hänen oma liikunnallinen taustansa tulee joukkuevoimistelun ja kilpa-aerobicin puolelta. Johanna on koulutukseltaan yhteisöpedagogi ja hänellä on lukuisia liikunta-alan koulutuksia sekä kursseja liikunnanohjauksen ja valmennuksen saralta.
Vapaa-ajallaan hänet voi löytää luonnosta retkeilemästä tai kuntosalilta.

Laura Aaltonen

Laura  on tanssinut yli 15-vuotta, päälajinaan discotanssi, jossa hän on myös kilpaillut kansainvälisesti. Discotanssin lisäksi tanssivuosien aikana on kertynyt kokemusta niin showtanssista, baletista, hiphopista kuin commercialistakin. Laura on ohjannut tanssitunteja jo useamman vuoden ajan, ja hän on toiminut myös kilparyhmän vastuuvalmentajana. Ammatiltaan Laura on liikuntaneuvoja ja personal trainer, ja tanssin ohjaamisen lisäksi Laura ohjaakin erilaisia ryhmäliikuntatunteja.

Ohjaajana Laura on kannustava ja rohkaiseva. Laura haluaa ottaa kaikki huomioon yksilöinä, mutta pitää samalla yllä hyvää tiimihenkeä. Lauralle on tärkeää, että hänen tunneillaan jokaisella on hyvä olla, ja jokaisella on hauskaa!