Opettajat

Eveliina Kiukkonen

tanssija, tanssinopettaja, koreografi

Eveliina on valmistunut tanssijaksi Tamperereen konservatoriolta 2015 jonka jälkeen hän on työskennellyt tanssijana mm. Vaasan kaupunginteatterissa ja Porin teatterissa. Lisäksi hän on opettanut tanssia eri tanssikouluissa ympäri Pirkanmaata lajeina mm. baletti, jazz, nyky- ja showtanssi.

Eve on iloinen ja tsemppaava opettaja, jonka tunneilla tehdään tosissaan mutta ei totisena. Even mielestä hienointa opettamisessa on nähdä oppilaiden kehittyminen ja itsensä ylittäminen.
Niina Manninen

Niina Manninen

balettipedagogi (AMK), tanssinopettaja, koreografi

Niina on valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion Musiikki- ja tanssiakatemiasta pääaineenaan klassinen baletti. Opetuskokemusta on kertynyt yli 15 vuoden verran. Baletin lisäksi Niina opettaa lastentanssia, karakteria sekä nyky- ja jazztanssia. Niinan koreografioita on palkittu erilaisissa kilpailuissa ja katselmuksissa.

Niina on toiselta ammatiltaan sairaanhoitaja, ja on työskennellyt useiden vuosien ajan erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parissa. Tämä työkokemus näkyy Niinan tanssikasvatuksessa siten, että oppilaat oppivat paljon myös terveystietoa ja saavat tukea kokonaisvaltaiseen kasvuun ja kehitykseen.

Niina on opettajana tarkka ja innostava. Niina pitää tärkeänä, että tanssiharrastus lisää oppilaiden luovuutta ja harrastuksen kautta lapsille ja nuorille kehittyy terve minäkuva ja vahva identiteetti, jotka kantavat eteenpäin muillakin elämän osa-alueilla.