Tanssittava syyskausi

Ilmoittautuminen syyskaudelle on alkanut.

Tanssittava syyskausi 1.9-8.12.2020, yht. 14 viikkoa.
Syyslomaviikolla ei opetusta.

Paikka: päiväkoti Kurikan Helmi (Aittokorvetie 2 C, Pirkkala)
Karttalinkki (klikkaa tästä), ajo-ohje (klikkaa tästä)

Opettaja: tanssinopettaja AMK Niina Manninen

Lastentanssi 4-6v
RYHMÄ TÄYNNÄ, VOIT ILMOITTAUTUA VARASIJALLE.

Tiistaisin klo 17.45-18.30

Tällä tanssitunnilla päästään liikkumaan, leikkimään ja tanssimaan! Tutustutaan leikin ja mielikuvituksen kautta eri tanssilajeihin. Kehitetään perusmotoriikkaa, kehonhahmotusta ja keskittymiskykyä ja ennen kaikkea nautitaan liikkumisesta musiikin tahtiin. Kurssi antaa hyvät valmiudet minkä tahansa tanssilajin harrastamiseen jatkossa.

Kurssin hinta 120€

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Huolehdithan siis, että osallistujalla on oma tapaturmavakuutus. Ilmoittautuminen on sitova, ja voidaan peruuttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Laskutus tapahtuu op:n laskutuspalvelun kautta. Laskut lähetetään viimeistään 22.8 ja maksuaikaa on kaksi viikkoa. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

Huom! Korona-tilanteen suhteen seuraamme ja noudatamme hallituksen antamia ohjeita. Jos kaikkia syyskauden kokoontumiskertoja ei voida suunnitellun aikataulun mukaisesti hallituksen koronalinjausten takia toteuttaa, pidetään toteutumatta jääneet kerrat myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. 

lasten soveltava tanssi 6-8v

Tiistaisin klo 17.00-17.45
(Pirkkalan hyvinvointia edistävät palvelut ja liikuntapalvelut)

Kurssi on suunnattu lapsille, joilla on neuropsykiatrisia tai mielenterveydellisiä haasteita. Tanssimisen kautta opitaan itsevarmuutta, kehotietoisuutta ja keskittymistä. Myös tunneilmaisu, vuorovaikutteisuus ja tietoisuustaidot kehittyvät tanssiessa. Tanssitunneilla pidetään ennen kaikkea hauskaa yhdessä liikkuen! Tanssiharjoitteet tehdään leikkiä ja mielikuvitusta apuna käyttäen, ja eri tanssilajien alkeita sekoitellen.

Kurssin opettajana toimii jo pitkän työkokemuksen erityislasten ja -nuorten parissa tehnyt psykiatrinen sairaanhoitaja ja tanssinopettaja AMK Niina Manninen.

Lasten soveltavan tanssin kurssi on Pirkkalan hyvinvointia edistävien palveluiden ja liikuntapalveluiden järjestämä kurssi, ja löydät kurssitiedot myös täältä: Pirkkalan liikuntapalveluiden syyslukukauden 2020 esite (Soveltavan tanssin kurssi sivulla 13)

Kurssi on maksuton.

Huom! Ilmoittautuminen tälle kurssille 16.8 mennessä kunnan erityisliikunnanohjaajalle:

Tuomi-Osmo, Piia
044 486 1509
piia.tuomi-osmo[at]pirkkala.fi

Ilmoittautuminen

Etunimi Sukunimi
Etunimi Sukunimi
postiosoite, postinumero, postitoimipaikka

Huom! Lasten soveltavan tanssin 6-8v ilmoittautumiset suoraan Pirkkalan kunnan erityisliikunnanohjaajalle (ohjeet kurssin esittelyssä)KURSSIEHDOT

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssipaikan saaneille ilmoitetaan kurssipaikasta sähköpostitse.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, ja ilmoittautuminen kurssille ennen kurssin alkua voidaan perua vain lääkärintodistusta vastaan, muussa tapauksessa veloitamme 50€ peruutusmaksun. Alkaneen kurssin maksuja ei hyvitetä oppilaan poissaolojen vuoksi.

Kursseilla voidaan ottaa kuvia. Kuvia saatetaan julkaista Tanssittavan nettisivuilla ja some-kanavissa.

Tanssittavan tietosuojaselosteeseen pääset tästä.