Tanssittava syyskausi 2021, iltatunnit

Ilmoittautuminen syyskauden iltatunneille on päättynyt ja ryhmät ovat täynnä.

Jos haluat ilmoittautua jonopaikalle, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse tanssittava@gmail.com. 


Tanssittava syyskausi 31.8-7.12.2021
, yht. 14 kokoontumiskertaa. Syyslomaviikolla (vko 42) ei opetusta.
Paikka: päiväkoti Kurikan Helmi (Aittokorvetie 2 C, Pirkkala) Karttalinkki (klikkaa tästä), ajo-ohje (klikkaa tästä)
Opettaja: tanssinopettaja AMK Niina Manninen

Lastentanssi 4-6v. aloittavat

RYHMÄ TÄYNNÄ

Tiistaisin klo 17.00-17.45

Tunneilla opitaan eri tanssilajien perusliikkeitä tanssileikkien ja luovien harjoitteiden avulla. Opetus on suunniteltu siten, että se tavoitteellisesti kehittää lasten kehonhahmotusta, perusmotoriikkaa ja keskittymiskykyä. Opetuksessa painottuu tanssitaitojen ohella myös kaveritaitojen oppiminen ja myönteisen minäkuvan kehittyminen. Kuitenkin ennen kaikkea tunneilla pidetään hauskaa ja nautitaan liikkumisesta musiikin tahtiin! Kurssi antaa hyvät valmiudet minkä tahansa tanssilajin harrastamiseen jatkossa.

Tanssitunneille mukaan vesipullo ja liikuntaan soveltuvat vaatteet. Tanssia voi joko paljain jaloin tai pehmeäpohjaisilla, taipuvilla kerho/tanssitossuilla.

Kurssin hinta 120€

 

 

 

 

Lastentanssi 4-6v. jatkavat

RYHMÄ TÄYNNÄ

Tiistaisin klo 17.50-18.35 

Ryhmä on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille lapsille, joilla on jo tanssiharrastustaustaa Tanssittavan lastentanssista tai vastaavasta muusta ryhmästä. Tunneilla harjoitellaan baletin, jazz- ja nykytanssin alkeita, kuitenkaan leikkiä ja luovuutta unohtamatta. Opetus on suunniteltu siten, että se tavoitteellisesti kehittää lasten kehonhahmotusta, perusmotoriikkaa ja keskittymiskykyä. Opetuksessa painottuu tanssitaitojen ohella myös kaveritaitojen oppiminen ja myönteisen minäkuvan kehittyminen. Kuitenkin ennen kaikkea tunneilla pidetään hauskaa ja nautitaan liikkumisesta musiikin tahtiin! Kurssi antaa hyvät valmiudet minkä tahansa tanssilajin harrastamiseen jatkossa.

Tanssitunneille mukaan vesipullo ja liikuntaan soveltuvat vaatteet. Tanssia voi joko paljain jaloin tai pehmeäpohjaisilla, taipuvilla kerho/tanssitossuilla.

Kurssin hinta 120€

 

 

HUOM! Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Huolehdithan siis, että osallistujalla on oma tapaturmavakuutus. Ilmoittautuminen on sitova, ja voidaan peruuttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Ilmoittautumisaika päättyy 1.8. Laskutus tapahtuu op:n laskutuspalvelun kautta. Laskut lähetetään 2.8  ja maksuaikaa on kaksi viikkoa. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Korona-tilanteen suhteen seuraamme ja noudatamme PSHP:n ja AVI:n antamia ohjeita. Jos kaikkia syyskauden kokoontumiskertoja ei voida suunnitellun aikataulun mukaisesti hallituksen koronalinjausten takia toteuttaa, pidetään toteutumatta jääneet kerrat myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.