Upeita ja kauan odotettuja uutisia! Tanssittavan uusi studio löytyy jatkossa Partolasta, kauppakeskus Veskasta. Tästä on haaveiltu pitkään, ja ihan pian se on totta!

Meille on tärkeää, että paitsi hyvinvointiliikunta- ja tanssistudiomme tunnit, myös tilat ovat hyvinvointia tukevia. Uusi studiomme on nykyaikainen ja turvallinen, sillä Hyveellä on panostettu ilmanlaatuun, valaistukseen ja akustiikkaan poikeuksellisella tavalla.

Olemme super innoissamme uuden studion ja liikuntakeskus Hyveen kanssa tehtävän yhteistyön tarjoamista mahdollisuuksista: jatkossa pystymme tarjoamaan oppilaillemme hienot pukeutumistilat, upeat lämmittelymahdollisuudet, laadukkaat liikuntavälineet sekä tasokkaan salin peileineen. Sellaiset puitteet, joihin on ilo tulla ja joissa on mielekästä ja turvallista harrastaa!

Toiminta uudessa studiossamme alkaa osittain jo kesäkuun tunneilla, ja syksyllä ihan todenteolla! Härmälänrannan toimipiste jatkaa Partolan studion rinnalla, mahdollistaen kovasti tykätyt aikuisten ja lasten samanaikaiset combotunnit.

Innolla kohti uutta, tervetuloa viihtymään meidän kanssamme uusiin tiloihin!