My Moves -tanssikilpailu Mäntyharjulla 28.11.2020

Kuvat kisapäivältä on nyt julkaistu katsottavaksi ja tilattavaksi!

Pääset katsomaan koko kuva-albumia tästä.

Voit nyt ostaa haluamasi kuvat, jolloin saat valitsemasi kuvatiedostot tarkkoina noin 10 Mpix versioina. Kuvagallerian suurien vesileimojen sijaan ostamissasi kuvissa vesileima on pienellä kuvan alalaidassa.

Kuvien hinnat: 4€/ 1 kpl, 10€/ 3 kpl (hinnat sis. alv 24%)

Voit valita maksutavaksi joko sähköpostilaskun tai Mobile payn.

Sähköpostilasku: Tilauksesi jälkeen saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kun maksu näkyy pankkijärjestelmässä, saat ne sähköpostitse joko sähköpostin liitetiedostona tai erillisellä latauslinkillä riippuen haluamiesi kuvien määrästä.

Mobile pay: Maksa ostoksesi summa numeroon 19393. Saat kuvat vuorokauden sisään maksustasi sähköpostitse joko sähköpostin liitetiedostona tai erillisellä latauslinkillä riippuen haluamiesi kuvien määrästä.

Kuvien latauslinkki on käytössä kuukauden. Jos sinulla on jotain kysyttävää, voin olla yhteydessä sähköpostitse tanssittava@gmail.com tai nettisivujen yhteydeottolomakkeen kautta.

Kuvien käyttöehdot:
Tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla, kuvia ei saa jatkokäsitellä julkaisemista varten eikä niillä saa osallistua valokuvakilpailuihin. Kuvia ei myöskään saa luovuttaa kolmansille osapuolille ilman lupaa. Jos käytät kuvia somessa tai muussa markkinoinnissa, tägää kuvat @niinamphotography.

TILAUSLOMAKE

etunimi sukunimi
kuvat ja lasku (jos valitset maksutavaksi laskun) lähetetään tähän osoitteeseen
kirjoita kuvien numerot tähän. Näet kuvanumeron klikkaamalla suurennetun kuvan oikeasta ylälaidasta i-painiketta (esimerkiksi mymoves-03337.JPG kuvan kuvanumero on 03337)