Verkkokurssit

Kotona tanssittava lastentanssi

Tule mukaan tanssimaan Niinan ja Meean kanssa – omassa kodissasi!

Tallenteet ovat myös hyvä keino päästä testaamaan, millaista Niina-open tunneilla olisi tanssia myöhemmin ihan paikanpäällä, joko kesän puistotansseissa tai syys- ja kevätkaudella lastentanssikursseilla sisätiloissa.

Kotona tanssittava lastentanssi on tallenne sarja, josta on nyt saatavilla kaksi osaa:

  1. Ostoksilla
  2. Viidakossa

Tallenteiden pituus on noin 30 minuuttia. Tallenteet on tarkoitettu noin 3-6 -vuotiaille lapsille. Pienemmät voivat ottaa aikuisen mukaan tanssimaan. Isommat taas voivat seurata omatoimisesti oikein tarkkaan, sillä näissä tanssihetkissä opitaan ihan oikeita liikkeitä ja asentoja baletista, nykytanssista ja jazztanssista! Yhden osan voi halutessaan tanssia useammankin kerran.

On suositeltavaa, että osat tanssitaan numero järjestyksessä, sillä joka jaksossa virittäydytään hieman jo seuraavan tanssihetken teemaan. Hyvin voi kuitenkin tanssia vain yhdenkin, itselle mieluisimman osan verran.

Lastentanssitallenteiden hinta on 5 €/tallenne (sis. alv 10%)

Voit valita maksutavaksi joko Mobile payn tai sähköpostilaskun. Huomioithan, että tarvitset google-tunnukset (gmail-osoite), jonne lähetämme tallennelinkin.

Ohjeet tallenteiden tilaamiseen:

Haluan maksaa:

  • Mobile payllä: Maksa ostoksesi summa (1 tallenne 5€ tai kaksi tallennetta 10€) numeroon 19393. Liitä maksun viestiksi gmail-osoitteesi, johon haluat tallennelinkin lähetettävän, sekä tallenteen jonka haluat tilata (Ostoksilla tai Viidakossa) mikäli maksat vain toisen tallenteen. Saat tallenteen katsottavaksi vuorokauden sisään maksustasi.
  • Sähköpostitse lähetettävällä laskulla: Tee tallennetilaus laittamalla meille sähköpostia (gmail-osoitteestasi) osoitteeseen tanssittava@gmail.com. Viestin otsikoksi: LASTENTANSSITALLENTEEN TILAUS. Kerro viestissäsi: Haluatko tilata molemmat tallenteen vai toisen (Ostoksilla tai Viidakossa). Tilauksesi jälkeen saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kun maksu näkyy pankkijärjestelmässä, saat tallenteen katsottavaksi.

Tallenne on käytössäsi vähintään 6kk. Tallennelinkki on talouskohtainen.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, voin olla meihin yhteydessä sähköpostitse tanssittava@gmail.com tai nettisivujen yhteydeottolomakkeen kautta.

Baletin verkkovalmennus

Baletin verkkovalmennus sopii tanssijoille joilla on jo aikaisempaa kokemusta baletin harrastamisesta. Valmennus sisältää 5 kappaletta 30 minuutin klassisen baletin opetus/oheisharjoittelu videoita. 

 
Videoiden teemat:
1. Baletin tankosarjat
2. Kärkitossu-harjoittelu (voi toteuttaa myös puolivarpain)
3. Liikkuvuus
4. Oheisharjoittelu 1 (Nilkkojen ja jalkojen voima)
5. Oheisharjoittelu 2 (Kädet ja keskivartalon voima)
 
Verkkovalmennus on suunniteltu toteutettavaksi pienessäkin tilassa. Välineiksi riittävät tuoli ja jumppa kuminauha/sukkahousut. Opettajana toimii tanssija, tanssinopettajana Eveliina Kiukkonen.
 
Verkkovalmennuksen hinta on 35€ (sis. alv 10%). 
 
Opetusvideot lähetetään kahden päivän sisällä maksettuasi kurssimaksun (maksuohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä)
 
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: tanssittava@gmail.com