Tanssittava Company

PÄIVITYS 1/2023: Kevään 2023 kokoonpano on valittu. Seuraava haku kisaryhmään syksyllä 2023.

Haluamme tarjota tavoitteellisesti treenaaville oppilaille mahdollisuuden esiintymiseen ja kilpailemiseen, sillä se tarjoaa sopivasti haastetta, mielenkiintoa ja innostusta tanssiharrastukseen. Kevätkaudella 2023 Tanssittava Company -kisaryhmässä tehdään sooloja, duoja ja pienryhmäesityksiä vanhoista ja uusista koreografioista, oppilaiden toiveita kuunnellen.

Ryhmän tunti on kevätkaudella sunnuntaisin klo 16-17 tai 18-19.00 Suupanniityn koulun näyttämöllä. Treenejä on noin neljänä sunnuntaina /kausi /oppilas. Tuntien aikana annetaan yksilöllistä opetusta pienryhmässä ja rakennetaan sekä harjoitellaan jokaiselle ryhmäläiselle oman taitotason mukaisesti räätälöity kisakoreografia. Tarkemmat päivät ja kellonajat sovitaan oppilaiden kanssa erikseen.

Lisäksi ryhmän oppilaita ohjataan omalla ajalla tehtävässä omatoimisessa treenaamisessa, sillä kisaaminen vaatii oma-aloitteisuutta harjoitella ja ylläpitää kisakoreografioita myös omalla ajalla.

Tanssittava Company -kisaryhmän hinta kevätkaudella 2023 riippuu siitä, työstetäänkö vanhaa vai rakennetaanko uusi koreografia. Hinta määräytyy seuraavasti:

  • Opettajien tekemän uuden koreografian rakentaminen ja harjoittaminen 150 € /oppilas (sis. alv 10%)
  • Oppilaan itse suunnitteleman uuden koreografian hiominen ja harjoitteleminen 115€ /oppilas (sis. alv 10%)
  • Vanhan koreografian hiominen ja ylläpitotreenaus 75€ /oppilas (sis. alv 10%)

Kisareissut (osallistumismaksut, matkat) tulee maksaa itse, puvustus tulee Tanssittavan kautta. Me opettajat osallistumme kisoihin pienten oppilaiden (alakouluikäiset) kanssa, isommat oppilaat voivat tehdä kisareissuja myös itsenäisesti, mutta toki parhaamme mukaan koitamme päästä myös näihin mukaan.

Ryhmään voidaan ottaa rajallinen määrä tanssijoita, jotta harjoitteluaikaa on riittävästi kaikille. Oppilaiden määrä riippuu siitä, millaisia koreografioita kauden aikana työstetään.

Jos olet kiinnostunut tanssimaan ryhmässä, huoltajan tulisi laittaa meille viesti sähköpostitse toimisto@tanssittava.fi.  Jos sinulla on jo ajatus siitä, millaista koreografiaa ja millä kokoonpanolla olisit halukas työstämään, voitte kertoa sen viestissä. Lopulliset päätökset Companyn kokoonpanosta tehdään 15.1.2023 ja asiasta ilmoitetaan sähköpostitse.