Tanssittava Mix -tanssitunnit

Tanssittava tanssittaa nyt myös iltapäivisin lähes jokaisella Pirkkalan koululla!
Olemme mukana Harrastava Pirkkala -hankkeessa, joka on osa valtakunnallista Harrastamisen Suomen malli -hanketta.

Harrastamisen Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Suomen mallissa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö.

Tanssittavan vastuuopettajana Harrastava Pirkkala -hankkeessa toimii Niina Manninen, jonka erityisalaa on tanssinopetuksen lisäksi lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Tuntiohjaajana toimivat Eveliina Kiukkonen ja Laura Aaltonen.

Tanssittava Mix -toiminnan tarkoitus on innostaa tanssiharrastukseen, tutustuttaa sen monipuolisuuteen ja tarjota hyvinvointia lisääviä elämyksiä. Tuntisisällöt vaihtelevat hieman opettajakohtaisesti: Eveliinan tanssitunneilla tutustutaan muunmuassa balettiin, jazz- ja showtanssiin sekä tanssiakrobatiaan. Lauran tanssitunneilla taas harjoitellaan eri lajeja discotanssista hiphopiin ja opitaan myös tanssiakrobatiaa.

Tanssittava Mix -tunnit sopivat kaikille! Aikaisempaa tanssi tai liikuntataustaa ei tarvita, mutta tunnit sopivat myös jonkun muun tanssi- tai liikuntaharrastuksen lisätreeniksi. Tärkeintä tunneilla on tanssin ja liikkumisen ilo, onnistumisen kokemukset ja kannustava ilmapiiri.

Ilmoittautuminen aukeaa Hellewissä 18.8. klo 18.00.

Pääset selaamaan kursseja ja ilmoittautumaan TÄÄLTÄ

Tervetuloa tanssimaan!

_____

Lue Opetus- ja kulttuuriministeriön Tanssittava Mix -tunneista kirjoittama artikkeli täältä

Katso Tanssittava Mix -tunneilla 2021 kuvattu jouluinen koostevideo täältä
Katso video Tanssittava Mix -ryhmäläisten yhteisestä esiintymisestä Unelmien liikuntapäivässä täältä