Tanssittava Mix -tanssitunnit

Tanssittava tanssittaa koululaisia Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä!
Olemme mukana valtakunnallisessa Harrastamisen Suomen malli -hankkeessa, jonka päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Suomen mallissa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö.

Tanssittava Mix – lukujärjestys

Tanssittava Mix -toiminnan tarkoitus on innostaa tanssiharrastukseen, tutustuttaa sen monipuolisuuteen ja tarjota hyvinvointia lisääviä elämyksiä. Vastuuopettajana Harrastava Pirkkala -hankkeessa toimii Niina Manninen, jonka erityisalaa on tanssinopetuksen lisäksi lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Tuntiohjaajana toimii Laura Aaltonen. Kaudella 2023-2024 Tanssittava Mix -tanssitunneilla harjoitellaan eri lajeja discotanssista hiphopiin ja opitaan myös tanssiakrobatiaa.

Tanssittava Mix -tunnit sopivat kaikille! Aikaisempaa tanssi tai liikuntataustaa ei tarvita, mutta tunnit sopivat myös jonkun muun tanssi- tai liikuntaharrastuksen lisätreeniksi. Tärkeintä tunneilla on tanssin ja liikkumisen ilo, onnistumisen kokemukset ja kannustava ilmapiiri.

Ilmoittautuminen Pirkkalan Tanssittava Mix -tunneille TÄÄLTÄ
Ilmoittautuminen Ylöjärven Tanssittava Mix -tunneille TÄÄLTÄ
Lue lisää Nokian Tanssittava Mix -tunneista ja ilmoittautumisesta TÄÄLTÄ

Tervetuloa tanssimaan!

_____

Lue Opetus- ja kulttuuriministeriön Tanssittava Mix -tunneista kirjoittama artikkeli täältä

Katso Tanssittava Mix -tunneilla 2021 kuvattu jouluinen koostevideo täältä
Katso video Pirkkalan Tanssittava Mix -ryhmäläisten yhteisestä esiintymisestä Unelmien liikuntapäivässä keväällä 2022 täältä