Kurssiehdot

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumalla varaat itsellesi kurssipaikan. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittautuminen on aina sitova ja velvoittaa ilmoittautujan maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Peruminen

Ennen kurssin alkua ilmoittautuminen kurssille voidaan perua vain lääkärintodistusta vastaan, muussa tapauksessa pidätämme kurssimaksusta peruutusmaksun osuuden 50€ /kurssi ja palautamme mahdolliset jäljelle jääneen kurssimaksun osuuden maksajalle. Kurssipaikan peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@tanssittava.fi . Alkaneen kurssin maksuja ei hyvitetä osallistujan poissaolojen vuoksi.

Pidemmissä sairastapauksissa ja muissa erikoistapauksissa kurssikertojen korvaamisesta (Tanssittavan tulevilla kursseilla joissa on sama opettaja ja täyttämättömiä kurssipaikkoja) voidaan neuvotella tapauskohtaisesti erikseen.

Tuntien peruuntuminen

Tanssittava pidättää oikeudet tunti ja opettaja muutoksiin.

Kurssi voidaan perua, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Tässä tapauksessa osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Opettajan sairastuessa pyritään tunneille löytämään sijainen tai tunnit siirretään toiseen ajankohtaan.

Mikäli tilavarauksia joudutaan perumaan esim. kunnan toimesta (esim. yksittäiset koulun tai varhaiskasvatuksen omat tapahtumat). Pyritään tunnit järjestämään toisessa tilassa tai tunnit siirretään toiseen ajankohtaan.

Ulkotunnit siirretään toiseen ajankohtaan, mikäli säätilanne on erityisen huono. Peruuntumisesta ilmoitetaan viimeistään tuntia ennen tunnin alkua whatsappilla tai tekstiviestitse.

Kuvaaminen

Kursseilla voidaan järjestäjän toimesta ottaa kuvia ja videota. Kuvia saatetaan julkaista Tanssittavan nettisivuilla ja some-kanavissa.

Mikäli kurssiin kuuluu esitystilaisuus, saa yleisö kuvata esityksen muistoksi omaan käyttöönsä (tallennetta ei saa julkaista).

Vakuutukset

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Huolehdithan siis, että osallistujalla on oma vapaa-ajan- / tapaturmavakuutus.

Laskutus

Laskutus tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä Holvikaupan kautta. Joissakin tapauksissa (esimerkiksi liikuntasaldolla maksaessasi) lähetämme maksuohjeet sähköpostitse.

Esteet

Esimerkiksi opettajan äkillinen loukkaantuminen, tulipalo, luonnonkatastrofi, tietoliikennehäiriö, viranomaisen määräys tai muu sopijapuolista riippumaton ylivoimainen este (force majeure), joka kohdistuu Tanssittavan toimijaan, vapauttaa sopijaosapuolen noudattamasta tämän sopimuksen velvoitteita esteen keston ja kohtuullisen ajan esteen poistumisen jälkeen, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset pystytään palauttamaan.

Korona-tilanteen suhteen seuraamme ja noudatamme hallituksen, AVI:n ja PSHP:n antamia ohjeita. Jos kurssi joudutaan perumaan, palautetaan osallistumismaksu asiakkaalle.

Ilmoittautuessasi kurssille, hyväksyt ylläesitetyt käytäntömme.

Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.