Kurssiehdot

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumalla varaat itsellesi kurssipaikan. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittautuminen on aina sitova ja velvoittaa ilmoittautujan maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Peruminen

Alkaneen kurssin maksuja ei hyvitetä osallistujan poissaolojen vuoksi (lukuunottamatta yli kuukauden mittaisia sairaslomapoissaoloja, jolloin poissaolon osuus kurssimaksusta palautetaan lääkärintodistusta vastaan).
Ennen kurssin alkua ilmoittautuminen kurssille voidaan perua vain lääkärintodistusta vastaan, muussa tapauksessa pidätämme kurssimaksusta peruutusmaksun osuuden 50€ /kurssi ja palautamme mahdolliset jäljelle jääneen kurssimaksun osuuden maksajalle. Kurssipaikan peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@tanssittava.fi .

Oppilas voi käydä korvaamassa tilapäisiä poissaolojaan osallistumalla toiselle vastaavan tasoiselle tai alemman tason tunnille ilmoittamalla asiasta sähköpostitse toimisto@tanssittava.fi. Tunteja voi korvata neljä kertaa per kausi. Tunteja ei voi käydä korvaamassa täysillä kursseilla tai kisaryhmätunneilla.  Korvaustunnin pituus saa olla enintään oman ryhmän tunnin pituus. Korvaamassa voi käydä myös eri lajien tunneilla. Korvauksia ei voi tehdä etukäteen. Poissaolot tulee korvata 6kk sisällä.

Tuntien peruuntuminen

Tanssittava pidättää oikeudet tunti ja opettaja muutoksiin.

Kurssi voidaan perua, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Tässä tapauksessa osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Opettajan sairastuessa pyritään tunneille löytämään sijainen tai tunnit siirretään toiseen ajankohtaan.

Mikäli tilavarauksia joudutaan perumaan esim. kunnan toimesta (esim. yksittäiset koulun tai varhaiskasvatuksen omat tapahtumat). Pyritään tunnit järjestämään toisessa tilassa tai tunnit siirretään toiseen ajankohtaan.

Ulkotunnit siirretään sisätiloihin, mikäli säätilanne on erityisen huono. Siirtosta ilmoitetaan viimeistään tuntia ennen tunnin alkua whatsappilla tai tekstiviestitse.

Kuvaaminen

Kursseilla voidaan järjestäjän toimesta ottaa kuvia ja videota. Kuvia saatetaan julkaista Tanssittavan nettisivuilla ja some-kanavissa. Kuvien ja videoiden julkaisemisessa käytetään tarkkaa harkintaa. Jos kuitenkin toivot, että sinun tai huollettavasi kuvia ei julkaista, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse toimisto@tanssittava.fi.

Mikäli kurssiin kuuluu esitystilaisuus, saa yleisö kuvata esityksen muistoksi omaan käyttöönsä (tallennetta ei saa julkaista).
Molton muuvit- työpajojen kuvia ja videota voi julkaista Tanssittavan lisäksi myös Maisteri Molto omissa somejulkaisuissaan.

Vakuutukset

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Huolehdithan siis, että osallistujalla on oma vapaa-ajan- / tapaturmavakuutus.

Laskutus

Laskutus tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä Holvikaupan kautta. Joissakin tapauksissa (esimerkiksi liikuntasaldolla maksaessasi) lähetämme maksuohjeet sähköpostitse.

Esteet

Esimerkiksi opettajan äkillinen loukkaantuminen, tulipalo, luonnonkatastrofi, tietoliikennehäiriö, viranomaisen määräys tai muu sopijapuolista riippumaton ylivoimainen este (force majeure), joka kohdistuu Tanssittavan toimijaan, vapauttaa sopijaosapuolen noudattamasta tämän sopimuksen velvoitteita esteen keston ja kohtuullisen ajan esteen poistumisen jälkeen, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset pystytään palauttamaan.

Korona-tilanteen suhteen seuraamme ja noudatamme hallituksen, AVI:n ja PSHP:n antamia ohjeita. Jos kurssi joudutaan perumaan, palautetaan osallistumismaksu asiakkaalle.

Ilmoittautuessasi kurssille, hyväksyt ylläesitetyt käytäntömme.

Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.