Kurssiehdot

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumalla varaat itsellesi kurssipaikan. Kurssipaikan saaneille ilmoitetaan kurssipaikasta sähköpostitse. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittautuminen on aina sitova ja velvoittaa ilmoittautujan maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Peruminen

Ennen kurssin alkua ilmoittautuminen kurssille voidaan perua vain lääkärintodistusta vastaan, muussa tapauksessa pidätämme kurssimaksusta peruutusmaksun osuuden 50€ ja palautamme mahdolliset jäljelle jääneen kurssimaksun osuuden maksajalle. Kurssipaikan peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen tanssittava@gmail.com. Alkaneen kurssin maksuja ei hyvitetä oppilaan poissaolojen vuoksi.

Pidemmissä sairastapauksissa ja muissa erikoistapauksissa kurssikertojen korvaamisesta (Tanssittavan tulevilla kursseilla joissa on sama opettaja ja täyttämättömiä kurssipaikkoja) voidaan neuvotella tapauskohtaisesti erikseen.

Tuntien peruuntuminen

Tanssittava pidättää oikeudet tunti ja opettaja muutoksiin.

Kurssi voidaan perua, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Kurssit laskutetaan vasta, kun kurssin osallistujamäärä on riittävän suuri.

Opettajan sairastuessa pyritään tunneille löytämään sijainen tai tunnit siirretään toiseen ajankohtaan.

Mikäli tilavarauksia joudutaan perumaan esim. kunnan toimesta (esim. yksittäiset koulun tai varhaiskasvatuksen omat tapahtumat). Pyritään tunnit järjestämään toisessa tilassa tai tunnit siirretään toiseen ajankohtaan.

Ulkotunnit siirretään toiseen ajankohtaan, mikäli säätilanne on erityisen huono. Peruuntumisesta ilmoitetaan viimeistään tuntia ennen tunnin alkua whatsappilla tai tekstiviestitse.

Kuvaaminen

Kursseilla voidaan ottaa kuvia ja videota. Kuvia saatetaan julkaista Tanssittavan nettisivuilla ja some-kanavissa.

Vakuutukset

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Huolehdithan siis, että osallistujalla on oma vapaa-ajan- / tapaturmavakuutus.

Laskutus

Laskutus tapahtuu sähköpostitse. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Esteet

Esimerkiksi opettajan äkillinen loukkaantuminen, tulipalo, luonnonkatastrofi, tietoliikennehäiriö, viranomaisen määräys tai muu sopijapuolista riippumaton ylivoimainen este (force majeure), joka kohdistuu Tanssittavan toimijaan, vapauttaa sopijaosapuolen noudattamasta tämän sopimuksen velvoitteita esteen keston ja kohtuullisen ajan esteen poistumisen jälkeen, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset pystytään palauttamaan.

Korona-tilanteen suhteen seuraamme ja noudatamme hallituksen, AVI:n ja PSHP:n antamia ohjeita. Jos kaikkia kurssikertoja ei voida suunnitellun aikataulun mukaisesti hallituksen koronalinjausten vuoksi toteuttaa, pidetään toteutumatta jääneet kerrat myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Kurssimaksuja ei palauteta.

Poikkeuksena edellä olevaan kuitenkin tanssileiri, jota ei siirretä toiseen ajankohtaan, vaan rajoitteiden tiukentuessa toteutumatta jääneiden leiripäivien osuus palautetaan osallistujille.

Ilmoittautuessasi kurssille, hyväksyt ylläesitetyt käytäntömme.

Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.